алфа 145 когато карам в града не ми беше направило впечатление да има вибрации на волана и на педала но при по висока скорост ,се усеща! Гледах предните спирачни дискове не ми се виждат криви,а по скоро изглеждат чисто нови още нямат ръжда.Може би са сменени, защото и накладките са чисто нови.Купих красавицата преди 1 месец, от автокъща така, че не съм установил все още всички скрити дефекти ,ако има такива.Не ми се вярва да е нещо друго освен дисковете!Как да разбера дали са криви без да я карам на сервиз?
Известие
Collapse
No announcement yet.
при натискане на спирачка над 80км/ч тресе
Collapse
X
-
Аз пък като натискам спирачка напоследък и ми е много дълъг спирачния път...?
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXxАз пък като натискам спирачка напоследък и ми е много дълъг спирачния път...?'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
ако дисковете са сменяни с нови наистина си личи
все пак има вероятност ми смяната им някой да не си е свършил рамотата и да не е почитена добре повърхността на която лягатИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"
:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:
Comment
-
Ако не са ти нови гумите провери и тях. На мен ми се е случвало на едната гума да е издут протектора т.е. ходилото и ефекта е същия. Като я вдигнеш на крик врътни гумата да видиш дали не бие на протектора. Друга вероятност, макар и малка е и спирачния апарат-разбити втулки на челюстта.
Успех!
Честита Коледа на всички!!!
Comment
-
А бе не знам как карате, ама аз съм с идеални дискове и нови накладки и понякога направо се кръстя след като спра.......еб... Ку(Р)Ве-то, еб... спирачките!
Comment
-
Кво не те кефи ?
Спира кат змей. Таман виждаш вече белия тунел и гледаш колата спряла0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment